Är din bil bryts ner och i behov av reparationer? Tvättmaskin gjorde sin sista resa genom sköljningen och behöver bytas ut omedelbart? Glömmer att betala din faktura mobiltelefon och nu du står inför frånkoppling? Livets nödsituationer kräver snabba cash.
Om du har dålig kredit, men du behöver pengar snabbt, kanske du vill titta på en snabb kontant lån. En snabb kontant lån (kallas ibland en avlöningsdag lån eller avlöningsdag förväg) är ett kortfristigt lån som kan hjälpa dig att göra "gå ihop" tills din nästa avlöningsdag.
No Credit Check Krävs
Den snabba cash lån är enkel. Det enda kravet är att du har stadig inkomst och ett lönekonto med en positiv balans. Den bästa funktionen i detta lån är att det finns ingen kreditupplysning. Nästan alla kan vara godkänd för en avlöningsdag lån oavsett tidigare kredit misstag. Det gör att få de pengar du behöver nu en enkel och smidig lösning som hjälper dig att undvika pinsamheter och krångel med studsande kalla kontroller.
Enkel applicering, snabbt godkännande
För att ansöka om ett förskott lån, kommer du fyller först i en ansökan. Du kommer att bli ombedd allmän kontaktuppgifter och uppgifter om anställning. Du kommer att behöva presentera kopior av din bild identifiering och senaste paystubs. Vissa processorer kommer att be två till tre personliga referenser som de kan kontakta i händelse av att du standard på ditt lån. Du behöver också ditt senaste kontoutdrag, samt en blank check.
Du kommer att skriva en efter den check på beloppet för snabb kontant lån och en blygsam ränta avgift för att täcka service lånet. Processorn kommer att hålla kontroll för en överenskommen tidsperiod, vanligtvis högst en månad. Lånet processor ger dig antingen kontanter eller en check på beloppet av ditt lån, i vissa fall, kommer medlen att elektroniskt levereras till ditt lönekonto.
Rabatt för förskottsbetalning
När lånet förfaller, kommer du antingen tillbaka för att plocka upp din efter den check eller långivaren sätter in den i ditt lönekonto för att erhålla betalning. Vissa långivare erbjuder en rabatt på den ränta som du betalar när du hämtar checken upp tidigt.
Online långivare erbjuder besparingar och bekvämlighet
Det mest bekväma sättet att få en snabb kontant lån är att ansöka online via Internet. Det finns många utmärkta långivare på nätet som inte bara erbjuder hastigheten på en elektronisk ansökan och elektroniskt undertecknade handlingar - de erbjuder ibland mindre intresse än en traditionell walk-in payday lån butik. Du kan bli skyldig att faxa eller maila en skannad kopia av vissa objekt, till exempel ditt körkort eller statligt utfärdat ID-kort. Online snabba kontanter lån är vanligtvis in på ditt lönekonto nästan omedelbart, och godkännandeprocessen är nästan ögonblicklig.
Fördelen med att ta ut en snabb kontant lån över andra traditionella lån är att du kommer nästan säkert låna bara så mycket som du har råd att betala tillbaka på din nästa avlöningsdag. Detta innebär att din betalning är mycket lättare att hantera, och du behöver inte göra ett långsiktigt åtagande till långivaren att dra full nytta av den snabba kontanter lån. Vidare, inte riskerar dåliga krediter låntagare inte förvandlas ned på grund av skadade kredit, och kan därför bero på snabba cash lån för att vara där när de behöver pengar snabbt.
Hilary Bowman är författare till denna artikel. Hon arbetar framgångsrikt som en finansiell rådgivare med många års expertis på lån utan säkerhet. Hilary publicerar informativa artiklar om bostadslån, kreditkort, lån auto, lån för människor med dålig kredit